Elektrikli otomatik sigara sarma makinesi fiyatları


Elektrikli otomatik sigara sarma makinesi fiyatları: otomatik üretik yapabilen elektirkli sigara sarma makineleri 2019 yılında ardarda gelen fahiş zamlardan sonra büyük ilgi görüyor.

Fiyatı üretim kapasitesine göre değişen sigara sarma makinaları saatte 6 ile 9 karton sigara üretebiliyor. Peki elektrikli otomatik sigara sarma makineleri 2019 yılı itibariyle hangi fiyatlara satılıyor ?

Evde sarma sigara üretimi yapabilmenize olanak tanıyacak standart bir otomatik sigara makinesinin fiyatı 5 bin lira ile 10 bin lira arasında değişmektedir.

Kişisel kullanım dışında üretim yapıp işporta yöntemiyle satmak isteyenler için ideal olan elektrikli sigara sarma otomatlarının fiyatları genel olarak vadettiği kazanç potansiyeli düşünüldüğünde normal görülecek düzeylerdedir. Elektrikli ve otomatik olması nedeniyle oldukça büyük çaplı üretim yapabilen sigara sarma makineleri bu bağlamda ciddi kar imkanı taşıyor.

Özetle en ucuz elektrikli sigara sarma makinesi 5 bin lira civarındayken, bu fiyat gelişmiş otomatik sigara makineleri için 10 bin lira civarındadır.

1 yorum

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*