Evde tesbih yaparak para kazanma ek iş

Evde tesbih yaparak para kazanma ek iş : Evde tesbih dizerek para kazanma ek işi 2019 ek iş fikirleri arasında en çok rağbet gören iş fikri. 2019 ek gelir fikirlerinden en popüleri olan tesbih yaparak para kazanma, sizin favori işiniz olabilir. Peki evde tesbih yaparak ek gelir nasıl edilir ?

Evde tesbih dizerek ek gelir elde etmek isteyenler öncelikli olarak tesbih firmalarına ulaşması gerekiyor. Bir çok tesbih firması, tüm malzemeleri sağlayarak çalışanlarından evde tesbih üretmesini talep ediyor. Bunun karşılığında ise tesbih başına değişen miktarlarda ödemeler yapılıyor.

Evde tesbih yaparak ek gelir elde etmek aslında oldukça kolay ve zevkli aynı zamanda. Firmalardan tesbih siparişi alarak evde ailenizle birlikte tesbihleri tarif edilen biçimde yapıp teslimatı yapabilir ve yaptığınız tesbihe göre ek gelir kazanabilirsiniz.

Evde tesbih dizerek para kazanmak için, hemen bu yönde arayışı olan firmalara ulaşın ve bu işe talip olduğunu belirtin.

Evde tesbih yaparak para kazanma iş fikri genellikle ev hanımları için ideal iş fikirlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Ev hanımları ev işlerinden sonra tesbih yaparak çok ciddi rakamlar kazanabilirler. Tesbih başına genellikle 2 TL ödendiğini gözönüne alırsak, günde 100 tesbih yapan bir ev hanımı günde 200 lira, ayda 6 bin lira ek gelir elde edebilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*