Fatih’te intihar eden 4 kardeş

Fatih’te intihar eden 4 kardeş : Istanbul Fatih’te yaşayan Cüneyt, Oya, Kamuran ve Yaşar Yetişkin isimli 4 kardeş evlerinde ölü bulundu. Kardeşlerin henüz netleştirilemeyen bir yöntemle intihar ettikleri değerlendirilse de intihar yöntemi adli tıp incelemesiyle ortaya çıkacak.

İstanbul’un Fatih İlçesi Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi’nde bulunan evlerinde birlikte yaşayan dört kardeşin akıl almaz ölümü üzerine detaylı bir inceleme başlatıldı. Polisin ilk tespiti “anti-depresan ilaç ile intihar” olduğu yönünde olsa da, giriş kapısına asılan ” Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin” notu farklı bir ölüm nedenini işaret ediyor.

Kardeşlerin cesetleri İstanbul’da bulunan adli tıp kurumu merkezinde detaylı incelemeye tabi tutuluyor.

İntiharın Nedeni Ne ?

Komşuları ve civardaki esnafların ifadelerine göre kardeşler uzun süredir ekonomik sıkıntılar yaşıyordu.

Buna karşın bazı haber kuruluşları tarafından olay ile ilgili yapılan haberlerde kardeşlerin psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edildi.

İkisi çalışan ikisi işsiz dört kardeşin ölümünün geçim sıkıntısı nedeniyle başvurulan intihar yoluyla gerçekleştiği iddiaları üzerine hükümetin yanlış ekonomi politikaları tepkilerin hedefi oldu.

Şu ana kadar kardeşlerin intihar yöntemi üzerine ortaya iki farklı iddia ortaya atıldı. İddiaların bir kısmı intiharın siyanür ile bir kısmı da anti-depresan hap ile gerçekleştiğini öne sürüyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*