Faturalı hat üzerine iphone 12 alma

Faturalı hat üzerine iphone 12 almak

Faturalı hat üzerine iphone 12 alma : Hat üstüne iPhone 12 veren GSM şirketleri hangileri ?

iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 pro ve iPhone 12 pro max cihazlarından oluşan seri kısa süre önce tanıtılarak satışa sunuldu. Türkiye’de ÖTV ve yüksek döviz fiyatları nedeniyle iPhone 12 fiyatları oldukça yüksek. Bu durumda iPhone 12 sahibi olmak isteyen vatandaşlar için en iyi seçeneklerden biri de faturalı hat üzerine taksitli alışveriş.

Vodafone hat üzerine iPhone 12 teklifleri

Yasal taksit nedeniyle en fazla 3 taksitle satış yapılabilmektedir. Vodafone hat üzerine iPhone 12 telefonları üç eşit taksitle vade farksız olarak edinebilirsiniz. Bunun için faturalı Vodafone abonesi olmanız gerekmektedir.

Turkcell hat üzerine iPhone 12 almak

Turkcell iPhone 12 serisinin tüm akıllı telefonlarını faturalı hat üzerine müşterilerine sunmaktadır. iPhone 12 mini, iPhone 12 düz, iPhone 12 pro ve iPhone 12 pro max akıllı telefonları Turkcell faturası üzerine taksitli olarak satın alabilirsiniz.

Türk Telekom hat üzerine iPhone 12 alma

Türk Telekom faturalı müşterilerine vade farksız 3 taksitle iPhone 12 mini, iPhone 12 düz, iPhone 12 pro ve iPhone 12 pro max cihazları sunmaktadır. Faturalı aboneler bir Türk Telekom şubesine giderek istedikleri cihazı vade farksız olarak fatura üzerine satın alabilirler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*