Hadi Uygulaması Bilgi Yarışması Nasıl Oynanır ?

Hadi Uygulaması Bilgi Yarışması Nasıl Oynanır ? Hadi ile para kazanma nasıl yapılır ?

Mobil uygulama Hadi üzerinde düzenlenen interaktif canlı bilgi yarışmasında her bölüm binlerce lira para ödülü yarışmayı tamamlayanlara dağıtılıyor. Hadi uygulamasında para kazanmak için öncelikli olarak uygulamayı ios veya android cihazlarımıza indiriyoruz. Hadi uygulamasını indirdikten sonra kayıt işlemlerini yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte artık Hadi bilgi yarışmasında yarışıp para ödülünden pay kazanabilirsiniz.

Hadi bilgi yarışması nasıl düzenlenir ?

Her gün saat 20:30’da canlı olarak düzenlenen interaktif bilgi yarışmasında sorular ve şıkları mobil cihazın ekranına gelir ve seçim yapılmasına imkan tanınır. Süre 10 saniyedir. Yarışmada toplamda 12 soru sorulmaktadır. Joker ile birlikte final sorusu dahil soruları doğru cevaplayan kişiler, her gün değişen farklı tutardaki para ödülünü kendi aralarında eşitçe paylaşırlar. Toplam kazanılan para ödülü 20 TL’yi aştığında paralar banka hesabına çekilebilir.

Hadi bilgi yarışması uygulamasında haftaiçi yarışmalarda kazanç tutarı çok fazla kişi katıldığı için 3 TL ile 10 TL arasında değişirken, özellikle haftasonları para ödülü havuzu 20 bin TL olabilmektedir. Bu durumda önemli miktarlar kazanılabilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*