Hatalı basım para fiyatları 2020

Hatalı basım para fiyatları 2020

Hatalı basım para fiyatları 2020 : Hatalı basım kağıt paraların güncel fiyatları ne kadardır ? Hatalı basım banknotlar neden yüksek fiyatlara satılabiliyor ? İnsanlar neden hatalı basım para alıyor ?

Hatalı Basım Paralar Neden Tercih Ediliyor ?

Hatalı basım paralar için piyasa oluşmasının en önemli sebebi bu paraların nadir bulunan metalar olmasıdır. Paranın tasarımıyla ilgili olarak ince detaylarda meydana gelen hatalardan dolayı, bu paralar özel bir değere sahip oluyor.

Hatalı Basım Para Fiyatları

Hatalı basım 5 TL fiyatı : Piyasada 40 bin liraya kadar değer biçenler olsa da, bu fiyata alıcı bulup bulmadığı bilinmiyor.

Hatalı basım 50 TL fiyatı : Açık artırma ile satışa sunulan hatalı basım bir 50 TL banknot 75 bin liraya alıcı buldu. Fakat tüm hatalı basım 50 TL banknotlar bu fiyata satılabilir şeklinde bir sonuç çıkaramayız.

Hatalı basım 100 TL fiyatı : Hatalı basım 100 liralık kağıt para sahibi olan bazı satıcılar çeşitli ilan sitelerine 100 bin lira fiyatla ilan açtıkları görülüyor.

Hatalı basım 200 TL fiyatı : Hatalı basım 200 lira kağıt paralar için açılan ilanlarda fiyat olarak 150 bin lira civarında bir rakam belirtiliyor.

UYARI : Hatalı basım para piyasası şişirilmiş balon bir piyasa da olabilir. Bu nedenle bu alana yatırım yapmadan önce iyi düşünmenizde fayda vardur.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*