instagram Parfüm Sayfaları

instagram Parfüm Sayfaları: İnstagram platformunda aktif satış yapan parfüm sayfalarının sayısı gittikçe artarken, hangisinin kaliteli ürünler sattığını veya iyi hizmet sunduğunu öğrenmenin tek yolu tarafsız yorumlar ve incelemeler olarak karşımıza çıkıyor.

Aşağıda en aktif instagram parfüm sayfaları yer almaktadır. Bu listede yer alan satıcılardan parfüm satın aldıysanız, yorumlarınızı hiçbir editoryal filtreye maruz kalmadan özgürce paylaşabilirsiniz.

1- lemely Parfümeri

İntstagram sayfasından aktif tantıım ve satış yapan lemely parfümeri aynı zamanda lemelyparfumeri.com internet sitesinde de hizmet vermektedir. Semra Güzel, Bircan Bali, Aslı Aktaş, Kübra Küçük, Elif Şadoğlu, Lal Matraş gibi fenomenlerle tanıtım reklam çalışmaları olan lemely parfümerinin ürünlerini satın aldıysanız, yorum yapınız veya yorumları okuyunuz.

2- Velentino Bacio

Koku laboratuvarı olarak üretim yapan Valentino Bacio Niche ve Designer parfümler kategorilerinde parfüm üretmektedir.

3- Magnaroma Parfüm

Dünyaca popüler hale gelmiş parfüm markalarının en çok beğenilen ürünlerinin muadillerini üreten Magnaroma Parfüm niche ve designer parfüm kategorisinde instagram platformunda varlık göstermektedir.

4- Parfüm Mutfağı

Laboratuvarda dünyaca ünlü parfüm markalarının ürünlerinin muadillerini üreten Parfüm Mutfağı yüzde 50 esans oranı ile üretim yaptığını iddia etmektedir.

BU parfüm satıcılarından alışveriş yaptıysanız, lütfen hizmet kalitesi, teslimat ve ürünlerin koku ve kalıcılık açısından kalitesini yorumlayınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*