instagram threads hesap kapatma silme

instagram threads hesap kapatma silme : META tarafından geliştirilen instagram yan uygulaması Threads hesabı kapatma veya hesap silme konusu, uygulamadan umduğunu bulamayan kllanıcıların gündeminde. Peki threads hesap kapatma işlemi nasıl yapılır ? İşte instagram threads hesap kapatma ile ilgili bilmeniz gereken tüm detaylar :

Hesaplarını silmek isteyen kullanıcıların bağlı oldukları instagram hesaplarını silmeleri gerektiği resmi olarak açıklandı.

Bazı kullanıcılar threads hesaplarını silmeyi tercih ediyor. Ancak bu konuyla ilgili bir tür kafa karışıklığı var. Sorular üzerine yapılan duyuruda, threads hesaplarının silinmesine ilişkin net ayrıntılara yer verildi.

Threads gizlilik politikasına göre threads profilleri herhangi bir kısıtlama olmaksızın herhangi bir zamanda devre dışı bırakılabilir. Ancak, bir Threads hesabını silmek bundan daha fazlasını gerektirir. Gizlilik politikasında yer alan madde şu şekilde :

“Threads profilinizi istediğiniz zaman devre dışı bırakabilirsiniz, ancak Threads profiliniz yalnızca Instagram hesabınızın silinmesiyle silinebilir.”

Threads Hesabı Nasıl Devre Dışı Bırakılır?

Threads hesaplarını devre dışı bırakmak, kullanıcıların uygulamayı kullanmak istememesi durumunda şu an için mevcut olan tek seçenek gibi görünüyor. Bir threads hesabını devre dışı bırakmak, artık diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemeyecek ve erişilemeyecek olan hesabın askıya alınması anlamına gelir. Ancak hesap istenildiği zaman yeniden etkinleştirilebilir. Belirli bir süre içinde yeniden etkinleştirilmezse, Threads hesabı kalıcı olarak silinmez.

Threads hesabını devre dışı bırakmak için gerekli adımlar şunlardır:

1- Sağda bulunan kullanıcı simgesine dokunun

2- Ekranın sağ üst köşesinde, profil fotoğrafınızın hemen üzerinde bulunan eşit olmayan iki çizgi simgesine dokunun.

3- Açılan sayfada “Hesap” linkine dokunun.

Açılan sayfada yer alan “Profili Dondur” seçeneğinden hesabınızı devre dışı bırakabilirsiniz. Uygulamayı İngilizce kullananlar için bu seçenek üstteki görseldeki yer alan “Deactivate Profile” seçeneğidir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*