İrem Derici’nin sapığı/tacizcisi kim ?

İrem Derici’nin sapığı/tacizcisi kim ? İrem Derici’ye aşık olduğunu söyleyerek O’nu adım adım takip eden şahıs son takibinde polisler tarafından gözaltına alınsa da, suç unsuru bulunmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı. Bazıları O’na sapık yakıştırması yapsa da, O kendisini İrem Derici’nin hayranı olarak tanımlıyor. Peki kimine göre sapık, kimine göre tacizci olan o adam kim ?

İrem Derici’yi sık sık rahatsız ederek sapık ve tacizci gibi sıfatlarla itham edilen o şahsın adı Erol Koçulu. Aslen Kahramanmaraşlı olan Erol Koçulu, işini gücünü bırakıp İrem Derici için İstanbul’a geldi.

İrem Derici her gittiği yerde Erol Koçulu tarafından takip edilmekten oldukça tedirgin ve bu durumdan büyük rahatsızlık duyuyor. İrem Derici yoğun korku hisettiği olayla ilgili olarak emniyetin ve medyanın tavrını yanlış buluyor. Son olarak Kanal D haberin Erol Koçulu’ya mikrofon uzatarak röportaj yapmasına sert tepki veren İrem Derici, “bir şey olursa bunun sorumlusu buna çanak tutanlardır” dedi.

Öte yandan Erol Koçulu’nun instagram hesabından kendisine ulaşan İrem Derici hayranları, Koçulu’ya sert tepkilerini yorum ve mesaj olarak iletti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*