iŞirket Nedir ?

işirket nedir ?

iŞirket Nedir ?

Estonya merkezli olarak faaliyet gösteren iŞirket Türkiye’de hizmet vermeye başladığını duyururken, verdiği hizmetin tam olarak ne olduğu konusunda kafa karışıklığı yaşanıyor.

iŞirket websitesinde yer alan tanıtım metnine göre iŞirket, kendi kurumsal kimliğini abonelerine kullandırarak işirket adı ile fatura kesmek ve ödeme almak gibi işlemleri yapabilmelerine olanak sağlıyor.

Yine tanıtım metnine göre iŞirket sisteminden faydalanan kullanıcılar oluşturdukları faturaların sadece %5’ini öderken, vergi ve muhasebe giderleri ile iŞirket ilgilenmektedir.

iŞirket Çalışma Mantığı

iŞirket’in çalışma mantığı abonelerin şirket bünyesinde personel olarak kaydedilmesi ve onların bir şirket çalışanı kimliği ile faaliyet sürdürmelerinin sağlanması şeklinde özetlenebilir.

iŞirket ile çalışmaya başladığınızda, mantıksal olarak bir iŞirket personeli oluyorsunuz. Dijital ürünler veya hizmetlerin satışı için fatura kesme talebinde bulunduğunuzda şirket bu talebi sizin yerinize gerçekleştirir. Ödemeler önce iŞirket hesabına, daha sonra sizin belirttiğiniz şahsi banka hesabınıza aktarılır.

iŞirket Güvenilir mi ?

Bu konuda net ifadeler kullanabilmek için yeterli veri ve delil bulunmuyor.

iŞirket ile çalıştıysanız, lütfen yorum ve varsa şikayetlerinizi bildiriniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*