Koineks’ten Binance’ye coin transferi/gönderimi

Koineks’ten Binance’ye coin transferi/gönderimi

Bildiğiniz üzere Koineks coin borsası sınırlı sayıda paritede işlem olanağına sahip. Örneğin IOTA, Cardano, ADA gibi yükselişte olan altcoinler yok. Bu durumda yatırımcılar Binance’ye yöneliyor.

Koineks’te olmayan bir altcoinin ticareti için şu adımları izleyebilirsiniz.

1. Koineks.com sitesinde bir hesap açınız.
2. Binance.com sitesinde bir hesap açınız.
3. Koineks’e banka havalesi ile para yatırın. Para yattıktan sonra transfer komisyonu düşük olan Litecoin veya Ethereum alın. Bitcoin 60-70 TL hatta bazen daha yüksek transfer ücreti aldığından mantıklı değil.
4. Binance hesabınıza giriş yaparak üst menüden sırasıyla : Funds > Deposits/Withdrawals butonuna tıklayın.
5. Açılan pencerede Koineks’te hangi altcoini aldıysanız onu bulun ve sırasının en sağında deposit yazan butona tıklayın.
6. Hemen bir alan açılacak ve o alanda Deposit Address yazısının hemen altında bir cüzdan adresi üretilecek. Bu adresi kopyalayın. Çünkü Koineks’ten coin transferini bu adrese yapacaksınız.

7. Şimdi Koineks.com hesabınıza giriş yapın ve Cüzdan sekmesine gidin. Burada kırmızı renkle işaretli “Coin Çek” diye belirtilen kısımda, Binance’den kopyaladığınız cüzdan adresini ve transfer etmek istediğiniz miktarı girerek gönderimi gerçekleştirin.

Transfer ettiğiniz coinler kısa sürede Binance hesabınıza yansır. Bundan sonra istediğiniz şekilde coinlerinizle yatırım yapabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*