Kucoin Güvenilir mi ? Kucoin coin borsası inceleme

Kucoin Güvenilir mi ? Kucoin coin borsası inceleme

Kucoin Shares (KCS) coininin üreticisi olan Kucoin kısa süre önce coin alıp satmaya olanak tanıyan borsasını faaliyete açtı.

Kucoin borsasının güvenilir olup olmadığı konusunda yoğun bir bilgi arayışı bulunmaktadır. O nedenle bazı açılardan Kucoin borsasını inceledik.

Kucoin Güvenilir mi ?

Kucoin para çekme konusunda şu ana kadar oldukça hızlı bir imaj çizdi. Bu nedenle şu anda güvenilirlik konusunda yatırımcıdan tam not almayı başardı.

Kucoin ile coin ticaretine başlamak için yapmanız gerekenler, Kucoin’de coin ticareti nasıl yapılır ?

1- Kucoin Kayıt

2- Kucoin’e coin transferi (Koineks’ten havale/eft ile yükleme yapıp Litecoin alarak Kucoin’e transfer edebilirsiniz.)

3. Koineks’e banka havalesi ile para yatırın. Para yattıktan sonra transfer komisyonu düşük olan Litecoin veya Ethereum alın. Bitcoin 60-70 TL hatta bazen daha yüksek transfer ücreti aldığından mantıklı değil.
4. Kucoin hesabınıza giriş yaparak sağ üst konumdaki Dolar işaretine tıklayarak Deposit butonuna tıklayın.

Para yatırmak için hesabınızın güvenlik seviyesini arttırmanız gerekiyor. Bunun için Google Authenticator uygulamasını akıllı telefonunuza indirin. Deposit bölümünde çıkan QR kodunu okutun. Böylece her oturum açtığınızda Google Authenticator uygulamasında Kucoin’e özel kod üretilecek ve bunu ilgili alana girerek hesabınıza güvenle giriş yapacaksınız. Yeniden sağ üst menüden Dolar işaretine tıklayıp deposit botununa tıklayın. Açılan sayfada Koineks’ten aldığınız coini seçin. Sistem size coini transfer edeceğiniz adresi gösterecektir. Bu adresi kopyalayın.

5. Şimdi Koineks.com hesabınıza giriş yapın ve Cüzdan sekmesine gidin. Burada kırmızı renkle işaretli “Coin Çek” diye belirtilen kısımda, Kucoin’den kopyaladığınız cüzdan adresini ve transfer etmek istediğiniz miktarı girerek gönderimi gerçekleştirin.Transfer ettiğiniz coinler kısa sürede Kucoin hesabınıza yansır. Bundan sonra istediğiniz şekilde coinlerinizle yatırım yapabilirsiniz.

Kucoin %0.1 komisyonla coin alıp satmanıza olanak tanırken aynı zamanda referans sistemiyle de gelirin yarısını yatırımcılarla paylaşıyor.

Kucoin Kayıt

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*