Lazer akupunktur ile zayıflama

lazer akupunktur ile zayıflama

Lazer akupunktur ile zayıflama : Lazer akupunktur tekniği ile yüksek miktarlar harcamadan kilo vermek mümkün. Kısa sürede sonuç veren lazer akupunktur tekniği ile 6 ayda 12-15 kilo vermek mümkün.

Lazer Akupunktur Tekniği Nasıl Uygulanıyor ?

Zayıflama veya kilo verme amacıyla uygulanan lazer akupunktur tekniği geleneksel akupunktur yönteminden esinlenilerek geliştirilmiştir. Lazer akupunktur yönteminde geleneksel akupunktur yönteminde olduğu gibi ilk olarak vücudun akupunktur noktaları tespit edilir. Daha sonra bu akupunktur noktalarına yumuşak lazer (soft laser) ışınları uygulanarak vücut uyarılmaktadır.

Bu Yöntem Zayıflama Konusunda Nasıl Bir Etki Yaratıyor ?

Tamamen ağrısız ve acısız bir yöntem olan lazer akupunktur yöntemi ile zayıflama işleminde yağ dokuları lazerin etkisiyle ortadan kaldırılabilirken, lazer ışınları ile gerçekleşen uyarılma sonucunda acıkma hissi de azalmaktadır. Bunun sonunda birey ihtiyacı olmadığı halde daha fazla gıda tüketimi yapmamaktadır.

Fiziksel aktivite ve diyet ile birlikte uygulanan lazer akupunktur yönteminde hedeflenen kilo kaybı miktarı 6 ayda 12 ile 15 kilo arasındadır.

Lazer Akupunktur Hizmeti Veren Kliniklerimiz

Almanya genelinde Frankfurt, Berlin, Stuttgart, Duisburg, Leipzig gibi bir çok noktada faaliyet gösteren kiniklerimizde lazer akupunktur ve lazer terapi yöntemi ile kilo verme tedavisi sunmaktayız. Hemen online randevu talebi oluşturarak uzmanlarımız ile irtibat kurun.

Randevu Talebi Oluşturmak için : Lazer Akupunktur ile Zayıflama

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*