Lazer Terapi ile Alkol Sigara Tedavisi

lazer terapi ile alkol sigara tedavisi mümkün mü ?

Lazer terapi ile Alkol Sigara Tedavisi : Lazer terapi teknolojisi ile alkol ve sigara bağımlılığını tedavi etmek mümkün mü ? Lazer terapi yöntemiyle sigara veya alkol tedavisi olan kişilerin yorumlarından yola çıkılarak nasıl bir sonuca varabiliriz ?

Lazer Terapi ile Alkol ve Sigara Tedavisi Nedir ?

Lazer terapi ile bağımlılık tedavisi lazer ışınlarını kullanarak beynin ilgili birimlerine sinyaller göndererek bağımlı bulunan maddeye karşı duyulan şiddetli isteği aşamalı bir biçimde azaltmaya yarayan bir yöntemdir. Bu yöntemde terapi uygulanan kişinin bağımlı olduğu maddeyi zamanla daha az isteyerek bir süre sonra tamamen bırakması hedeflenmektedir. Akupunktur tekniğine benzer bir mantığı bulunan lazer terapi tedavisinde, lazer ışınları genellikle kulak üzerinde bulunan sinyal noktalarından gönderilmektedir. Bağımlılık seviyesine göre yüksek yoğunluklu veya düşük yoğunluklu lazer ışınları programlanabilmektedir.

Lazer Terapi ile Alkol ve Sigara Bırakmak Mümkün mü ?

Lazer terapi alanında uzman terapistler tarafından uygulanması halinde bu tedavi yönteminin işe yaradığı, bu tedaviyi alan bağımlıların yorumlarından anlayabiliyoruz. İnternet üzerinde bu konu ile ilgili yaptığımız yorum taramasında, lazer terapisi alan sigara ve alkol bağımlılarının büyük bir kısmı olumlu sonuç aldığını beyan ediyor. Bunun yanı sıra bazı internet kullanıcılarının terapiden sonuç alamadığını belirttiği yorumlar da görülmüştür.

Alkol ve sigara bırakma tedavileri gün geçtikçe daha fazla yöntemin bulunmasıyla birlikte çeşitlilik kazanırken, hangi yöntemin daha fazla etkili olduğu konusunda kafa karışıklığı ortaya çıkabiliyor. Bu durumda en iyi tedavi yöntemi için öncelikli olarak modern tıp imkanları kullanılmalıdır. Bundan sonuç alınamazsa, bu defa alternatif yöntemler denenebilir. Sigara ve alkol tedavisi için alternatif yöntemler ararken, reklam metinleri ve ücretli tanıtımlar yerine tarafsız yorumlar ve incelemeler size daha sağlıklı bilgi verebilir.

En İyi Lazer Terapi Tedavisi

İnternet üzerinde yayında bulunan sosyal topluluk platformaları üzerinden paylaşılan yorumlar dikkate alındığında, en başarılı lazer tedavi uygulamasının Therapie kliniği tarafından verildiği düşüncesi oluşmaktadır.

Bu terapi kliniğinin merkezi Almanya’da. Fakat yakın bir zamanda İstanbul’da terapi kliniği açılacağına dair bilgi paylaşıldı. Şimdilik sadece Almanya’da yaşayan vatandaşların hizmet alabileceği bu kliniğe başvuran bağımlıların büyük kısmı bağımlılığından kurtuldu.

Klinikten Online Randevu Almak için : Terapi Randevusu

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*