MBC TV Ateş Krallıkları Dizisi

MBC TV Ateş Krallıkları Dizisi : Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Suudi Tv Kanalı MBC TV’de yayınlanmaya başlayan Ateş Krallıkları dizisi ( Mamalik Al Nar) konusu ile hem Türkiye’de hem de bir çok Arap ülkesinde tartışmalara yol açtı. Peki bu tartışmayı alevlendiren Ateş Krallıkları dizisinin konusu ne ?

Ateş Krallıkları dizisinin ana konusu Osmanlı Devleti’ne Orta-Doğu’daki egemenliğinin sağlanmasında kritik bir öneme sahip olan Memlük devletinin yenilgiye uğratılması.Dizide Memlük devletinin son dönemleri ve Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim’in Memlük saldırısı planı olumsuz eleştirel bir perspektifte ele alınıyor. Dizide 15’inci ve 16’ıncı Yüzyılda Mısır, Suriye ve Osmanlı topraklarında meydana gelen bağlantılı olaylar resmediliyor.

Dizinin yapımcısı şirket Geomedia Studios Ateş Krallıkları dizisi için 40 milyon dolarlık bir harcama yaptığını duyurdu. Dizi 14 bölümden oluşuyor. Dizinin kısa süre sonra Netfix üzerinden de yayınlanması bekleniyor. Dizinin yapımcısı şirket Geomedia Studios ile Netflix arasında görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Ateş Krallıkları Türkçe Dublaj Olacak mı ?

Ateş Krallıkları dizsi Türkçe dublaj versiyonunun ne zaman yayınlanacağı bilgisi ise henüz mevcut değil. Türkçe dublajın, dizinin Türkiye’de ağır eleştiri almasından dolayı yayınlanamayabileceği düşünülüyor.

MBC TV Ateş Krallıkları Dizisi İzle

Ateş Krallıkları dizisinin bölümlerini ve çarpıcı sahnelerini izlemek için videoya geçiniz.

VİDEOYA GEÇİNİZ

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*