Muhteşem Sultan Nasıl Oynanır ?

Muhteşem Sultan Nasıl Oynanır ?

Türkiye ve dünyanın ilk simulation role playing oyunu Muhteşem Sultan, Osmanlı yönetim modelinin uyarlandığı ücretsiz bir mobil uygulama oyunudur. Kısa süre önce yayınlanan güncelleme ile bir dizi geliştirme ve yükseltmenin yapıldığı Muhteşem Sultan uygulamasında, her oyuncu bir Osmanlı sultanı rolündedir.

Muhteşem Sultan Oyununun Özellikleri

1. Padişah Gözünden Devlet Yönetimi – Güç, ihtişam ve adalet hepsi senin kontrolünde!
2. Tarihe Damga Vuran Entrikalarla Dolu Harem – Tarihin en güzel ve meşhur Osmanlı cariyeleri haremde ve sultanın ilgisini bekliyor!
3. Devletin Geleceği Şehzadeler – Devletin bekası için şehzadeleri iyi yetiştir ve onları evlendirerek güçlü ittifaklar kur!
4. Kıran Kırana Er Meydanı Mücadeleleri – Savaşçı, bilge ve politikacı Osmanlı paşa ve sadrazamlarını meydanda savaştır ve her zaman savaşa hazır ol!
5. Gerçek Tarihe Paralel Savaşlar – Avrupa’yı tekrar Osmanlı gücü ile titret ve tüm Avrupa’ya diz çöktür!
6. Tarihteki Güçlü İttifaklar – Diğer oyuncularla birlikte ittifaklar kur ve tüm coğrafyaya arkadaşlarınla birlikte hükmet!

Muhteşem Sultan Oyunu Nasıl Oynanır ?
Muhteşem Sultan oyununu buradan indirip kurabilir ve oyunun kendi özelliği olan yönlendirme fonksiyonu sayesinde adım adım oyunu oynamayı öğrenebilirsiniz : Muhteşem Sultan indir

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*