Nexo.io güvenilir mi ? Nexo.io kredi ve faiz sistemi

Nexo.io güvenilir mi ? Nexo.io kredi ve faiz sistemi nasıl işliyor ?

Tam bir milyar dolar değerinde kripto para varlığıyla kripto para bankacılığı alanında hizmet vermeye başlayan Nexo.io, hem uygun oranlarda faiz getirisi vaadediyor hem de faizli kripto varlıklarınızı ipotek ederek kredi çekme olanağı sağlıyor.

Nexo kripto kredi alanında öncü isimlerden biri. Şirket 2007 yılında kurulan Credissimo şirketinin kurucuları tarafından kuıruldu.

Nexo.io sitesinde yer alan “hakkımızda” kısmında yer alan bilgilere göre kripto para alanında otoriter kuruluşlardan olan Crypto Valley, The Bitcoin Foundation, Enterprise Ethereum Alliance, Swiss Finance+Technology Association ve Switzerland Bitcoin Association üyesidir.

DİKKAT ! Nexo.io sitesinde kuruluşun denetlenen ve lisanslı bir finans işletmesi olduğu belirtilse de, tam olarak hangi ülkenin resmi denetleyici tarafından denetlendiği bilgisi paylaşılmamıştır.

Nexo.io ile kredi çekmek ve faiz oranı : Nexo.io kredi nasıl çekilir ?

Nexo.io müşterileri faizli vadeli hesap ile %8 yıllık kripto para ve fiat geliri elde ederken, Bitcoin, Bitcoin Cash,Ethereum, Litecoin, Monero, Ripple coinlerinin de aralarında olduğu 23 kripto para üzerinden kredi çekmek de mümkün.

Nexo.io bankasından kredi çekmek için elinizde ipotek edebileceğiniz kripto paranız olmalıdır. Çekebileceğiniz kredi miktarı genellikle kripto para varlığınızın piyasa değerinin yarısı kadardır. Nexo.io kredi faiz oranı ise yıllık %9 civarındadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*