nilavm.com güvenilir mi ? yorum ve şikayetler

nilavm.com güvenilir mi ? yorum ve şikayetler : Özellikle akıllı telefonlarda piyasadan daha ucuza satış yaptığı görünen nilavm.com alışveriş sitesinin güvenilir olup olmadığı merak ediliyor. Sonuçları Google alışveriş sekmesinde de çıkan nilavm.com güvenilir mi ? Alışveriş yapan müşterilerin yorum ve şikayetleri neler ?

nilavm.com yorum ve şikayetler

Nilavm.com sitesi aynı zamanda n11 gibi alışveriş siteleri üzerinden de satış yapmaktadır. N11 mağazasına yapılan yorumlarda bazı şikayetler olduğu görülmektedir.

nilavm.com sitesinde alışverş yaptıysanız lütfen yorum veya şikayetlerinizi bildiriniz.

5 yorum

  1. Nilavm güvenilir bir firma değil. Alışveriş yapacakları uyarıyorum. Aldığım ve parasını ödediğim ürünü göndermediler.Ödediğim meblağ çok önemli değil ama bu durum güvenilirliklerini ortadan kaldırıyor. Birçok kişiden bu kadar haksız kazanç sağlasalar bayağı yekün tutar.
    Ayrıca güya İyzico güvencesiyle alışveriş yapmıştım. İyzico da bu durumu üstlenmedi ve siteyle halletmem gerektiğini söyledi.Ancak internetteki taahhütleri bu şekilde değil tabii. Alışveriş yapacakların bilgisine.

  2. ALIŞVERİŞİ YAPINCA SİPARİŞ NO DA VERİMİYORLAR BANKADAN GELEN ONAY SMS DE IYZICO/nilavm.com POS CİHAZ İSMİ NE PARA AKTARILIYOR SİTEYE KARGOM NE OLDU SORUNCA SİPARİŞ NO BİLDİRİN TARİH SAAT ÖDEME TUTARI VERDİM DEĞİŞEN YOK AÇIKÇA DOLANDIRICILIK YAPIYORLAR DEVLETİMİZ BUNLARA MEYDANI BOŞ BIRAKMASI DENETLENSİN LÜTFEN

  3. senkar.net sitesi ile aynı whatsapp sipariş nosuna sahip site. İkisine ait çokça şikayet var. Hakkımızda’yı tıkladığınızda fiziksel bir adres yok, verilmemiş. Şikatetlere bakıldığında ve adres ile yerleşik telefon vermekten kaçınmalarından dolandırıcı olma ihtimali oldukça yüksek.

  4. ALIŞVERİŞ DESTEK TELOFONLARINI DEĞİŞTİRMİŞLER YENİ TEL 05527952088 3123625306 NİLAVM DE SeNKaRNET DE AYNI TELOFONDAN SATIŞ DESTEK VERİYOR NE ÜRÜN NE PARA İADESİ ALABİLDİM TÜKETİCİ HAKEM BAŞVURDUM SATICININ ADRESİ YOK ULAAŞAMIYOR DİKKAT LÜTFEN

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*