Olymptrade.com Güvenilir mi? Olymp Trade yorumları

Olymptrade.com Güvenilir mi? Olymp Trade yorumları

Onur Demir isimli bir satış ortağının reklamlarından sonra yeniden Olymp Trade güvenilir mi dolandırıcı mı soruları gelmeye devam ediyor.

İkili opsiyon (Binary option) kumarı malesef ülkemizde mağdur yaratmaya devam ederken, Olymp Trade adlı yeni bir ikili opsiyon çetesi Türkiye’de faaliyetlerine başlayarak kurban avına çıktı.

Olymp Trade diğer kumar çeteleri gibi, saygın gazete ve televizyon kanallarının isimlerini kullanarak yaptığı reklamlar ile prestij ve güvenilirlik kazanmaya çalışıyor.

Olymp Trade aynı zamanda “Satış ortaklığı” programı ile kendilerine kurban kazandıran aracılara komisyon vererek kurban sayısını arttırmayı da ihmal etmiyor.

Olymp Trade, diğer tüm ikili opsiyon çeteleri gibi tuzaklarına düşen mağdurların iflas etmelerini, çeşitli sistemsel oynamalar veya döviz çiftlerinin doğal seyirleri nedeniyle kendiliğinden sağlamak amacında.

Öte yandan Olymp Trade yorum ve şikayetlerine baktığımızda, diğer çetelerden hiçbir farkı olmadığını görüyoruz; yine iflas eden mağdurlar, parasını çekmekte zorlanan kurbanlar…

O nedenle ikili opsiyon kumarından vatandaşlarımızın kesinlikle uzak durması kendi faydalarına olacaktır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*