Over Protocol Sybil Detection

Over Protocol Sybil Detection: Over protocol tarafından düzenlenen Airdrop etkinliğinden pay almak için Over Wallet kullanıcılarının 31 Mayıs 2024 tarihine kadar Sybil Detection adı verilen doğrulama işlemini yapmaları gerekiyor.

Sybil Detection Nedir ?

Over Protocol Sybil detection işlemi multi hesaplar ile Airdrop etkinliğinden daha fazla kazanmak isteyen kişileri elimine etmek için uygulanıyor.

Sybil terimi gazeteci İlhan Baran’a göre “iş bilen uzman kişi veya teolojik manada kahin” demek. (x.com/ilhanbaran_)

Sybil Detection işlemini yapmak için sırasıyla şu işlemleri yapmanız gerekir:

1- Over Wallet ana ekranda “Get Ready For Airdrop” butonu veya “Settings” kısmından “Sybil Detection” linkini takip ederek doğrulama işlemini başlatın.

2- Select A Nationality seçeneğinden ülke seçimi yapınız.

3- “Link a Flipster Account” adımında Flipster uygulaması indirmeniz, bir hesap oluşturmanız ve daha sonra doğrulama ekranına geri dönerek bağlantıyı sağlamanız isteniyor. Türkiye’de çok sayıda kullanıcı uygulama indirme mağazasında “cihazınızla uyumlu değil” hatası almaktadır. Bu sorunu çözmek için mutlaka güncel bir akıllı telefon kullanılmalı.

4- Flipster uygulamasını bağladıktan sonra son adım olarak “Sybil detection”Complete Sybil Detection” işlemiyle doğrulamayı tamamlayabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*