Oyunları test ederek para kazanma

Oyunları test ederek para kazanma : İnternetten para kazanma yöntemleri gün geçtikçe daha fazla çeşitleniyor. Bunlardan biri de oyunları test ederek, oynayıp deneyerek para kazanma yöntemi.

Oyun Test Ederek Para Kazama Sistemleri Nasıl Çalışıyor ?

Game tester olarak üye olduğunuz sistemde test için listelenmiş mobil veya browser oyunları yer alır. Profilinize, cihaz ve işletim sistemi bilgilerinize uygun olan oyunları test etmek için başvurup test işlemine başlıyorsunuz. Test aşaması bittikten sonra oyun hakkındaki deneyiminizi öğrenmeyi amaçlayan bir anket doldurmanız istenir. bu anketin amacı oyundaki eksiklikleri, açıkları tespit etmek. Tüm işlemleri başarıyla yapan testerler oyun başına 10 dolara kadar para kazanabilmektedir.

Not: Oyun test siteleri çoğunlukla oyunu oynarken video kaydetmenizi, video kaydı esnasında oyunla ilgili değerlendirme yapmanızı istemektedir. Bu nedenle akıcı bir ingilizce konuşabiliyor olmanız gerekmektedir.

Güvenilir ve Ödeme Yapan Oyun Test Siteleri

Bizimhaber.net editörleri tarafından incelenen oyun test sistemleri arasında ödeme yapan güvenilir oyun test siteleri şunlardır :

İnceleme Sürüyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*