Pancakeswap stake farm pool nasıl yapılır ?

pancakeswap stake nasıl yapılır

Pancakeswap stake farm pool nasıl yapılır ? Pacakeswap üzerinden staking farming havuzlarına nasıl katılım yapılır ve para nasıl kazanılır ?

Pancakeswap Nedir ?

Pancakeswap merkezisiz tamamen akıllı kontratlar üzerinden işleyen bir sisteme sahip bir finans ve kripto ekonomi mekanizmasıdır.

Pancakeswap Güvenilir mi ?

Pancakeswap üzerinden tüm işlemler akıllı kontratlar ile herhangi bir müdahale olmaksızın gerçekleşmektedir. İşlemlere 3.taraf bir müdahale sözkonusu değildir. Dizayn edilen kontrat kodlandığı gibi, kusursuz bir şekilde çalışır.

Pancakeswap Staking İşlemi

Trust Wallet ile bağlandıktan sonra Pancakeswap üzerinden CAKE tokeni ile staking yaparak başka coinler kazanabilirsiniz. Trustwallet ve Pancakeswap bağlantısı kurmak önemlidir. “Connect” butonundan bağlantıyı kurabilirsiniz.

Pancakeswap stake işlemleri için sistem işlem ücreti kesmektedir. staking akıllı kontrata katılma ücreti yaklaşık olarak 20 Cent civarındadır. Stake edilen coinleri toplamak için de ücret kesilmektedir. Unstake yapmak için de ayrıca işlem ücreti ödersiniz. Tüm ödemeler Binace Coin BNB ile gerçekleşir. Bu nedenle hesabınızda bu işlem ücretlerini ödemek için mutlaka BNB bulundurunuz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*