Reynmen Ömer Duvaklı kim nereli ? Fotoğraf ve resimler


Reynmen Ömer Duvaklı kim nereli ? Fotoğraf ve resimler, Twitter, İnstagram ve Facebook hesapları…

Fenomen hiphop şarkıcısı Yusuf Aktaş’ın kullandığı lakabı Reynmen’in bir yıl önce Ömer Duvaklı isimli bir başka şahsın adına tescillendiği ortaya çıktı. Peki gerçek Reynmen Ömer Duvaklı kim, nereli ? İnternet kullanıcıları özellikle Ömer Duvaklı’nın fotoğraf veya resimlerini oldukça merak ediyor. Şimdi tüm gözler 12 Kasım 2018 tarihinde Türk Patent Enstitüsü’nde Reynmen adını tescil ettiren Ömer Duvaklı’nın üzerinde. Peki kim bu Ömer Duvaklı ? Ömer Duvaklı ne iş yapıyor ?

Ömer Duvaklı Kim, Nereli ?

Bizimhaber.net sitesinin elde ettiği bilgilere göre, Ömer Duvaklı, Yusuf Aktaş’ın çok yakın arkadaşlarından biri. İddialara göre Yusuf Aktaş’ın projelerini öğrenen Ömer Duvaklı, Aktaş’tan habersiz Reynmen ismini kendi adına tescil ettirdi. İsim ve proje tuttuktan sonra Reynmen’den ciddi miktarda para talep eden Ömer Duvaklı olumsuz yanıt alınca, yasal mercilere başvurarak ismin kullanılmasını engelledi. Bunun üzerine Yusuf Aktaş, R Reynmen ismini kendi adına tescil ettirerek projesine devam etme seçeneğini kullandı.

Ömer Duvaklı’nın fotoğrafı, Twitter, instagram ve facebook gibi bilgiler gerekli izinler alındıktan sonra burada paylaşılacaktır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*