Ripple (xrp) fiyatı 1 dolar olur mu?

Ripple (xrp) fiyatı 1 dolar olur mu?

Ripple’nin kripto para birimi XRP’nin son iki haftada yakaladığı yükseliş trendi yatırımcının fiyat beklentilerini 1 doların üzerine taşıdı.

XRP fiyatı için 1 dolar seviyesi ufukta görünürken, kripto para piyasasının iç dinamikleri ve bazı kritik parametreler ışığında 1 dolar hedefinin gerçekleşme ihtimali üzerinde durmak gerekiyor.

Son iki haftada kripto para piyasasındaki yatırım kararları önemli bazı sonuçlar yarattı. Bunların en önemlisi marketcap dağılımında Bitcoin’in azalan payı. Bitcoin’in toplam piyasa değeri içerisindeki payı %45’ten %38.4 seviyesine geriledi. Bu gelişme, yeni yatırımın büyük bir kısmının altcoinleri tercih ettiği şeklinde yorumlanabilir.

XRP 20 Nisan 2018 tarihinde ulaştığı 0.96 dolar zirvesinden, kar satışları nedeniyle yaşadığı geri çekilme sonrası 0.82 dolar seviyesine gerilerken, bu seviyeden gelen tepki alımları ile yeniden yükselmeye devam etti.

XRP’nin bir önceki direnç seviyesi 0.96 dolar. dolayısıyla önümüzdeki 48 saat içerisinde bu seviyeyi aşması halinde 1 dolar seviyesinin üzerinde bir değer artışı söz konusu olabilir. Kritik seviyeyi aşamaması durumunda ise bir düşüş yaşama ihtimali yüksek.
Önemli Uyarı: Yatırım tavsiyesi değildir. Yazarın kendi görüşleridir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*