Safemoon ve Safemars nedir ?

Safemoon ve Safemars nedir

Safemoon ve Safemars nedir ? Safemoon ve Safemars coinleri hakkındaki tüm yorumlar, incelemeler, analizler ve iki proje hakkında bilinmesi gerekenler…

Safemoon ve Safemars coinleri hakkında

İkisi de aynı temel mantık üzerinden işleyen Safemoon ve Safemars protokolleri, liqidity mining (likidite madenciliği) olarak bilinen bir konsepte sahip.

İşlemler için alınan vergilerin (transaction tax) yarısı cüzdanında Safemoon veya Safemars tutan yatırımcılara geri ödenirken, geriye kalan yarısı da kilitlenir.

Yüksek arzı önlemek amacıyla belirli aralıklarla toplam arzın bir kısmı yakılarak yok edilir ve böylece coinlerin değeri korunur.

Projeler Binance Smart Chain üzerinden konuşlu akıllı kontratlar (smart contract) üzerinden işlediği için güvenlik sorunu bulunmuyor.

Safemoon ve Safemars Nasıl Alınır ?

Tokenleri Pancakeswap üzerinden satın alabilirsiniz. Doğru tokenleri satın almak için tokenlerin resmi websitelerinde bulunan BSC blockchain adresleri ile Pancakeswap üzerinden arama yaparak tokenleri bulun.

ÖNEMLİ UYARI : BSC ağı üzerinde Safemoon Safemars gibi tokenler olarak başlatılan benzer projelerin bir çoğunun Scam olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle benzer projelere “Daha yeni çıktı, 100x yapacak” şeklindeki sözlere inanarak girmeden önce, çok dikkatli davranmanız ve mutlaka küçük miktarda yatırım yapmanız tavsiye edilir. Bunun yanı sıra kontrat sahipliğinin reddi (ownership renouncement) ve likdite kilitlemenin (liquidity lock) yapıldığından emin olmanız gerekir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*