Satılık Pomeranian Köpekleri Boo Köpekleri

Satılık Pomeranian Köpekleri Boo Köpekleri

Dünyada en fazla ilgi gören köpek ırklarından biri olan pomeranian köpeklerini satın almak isteyenlerin sayısı Türkiye’de de giderek artıyor.

Satılık Pomeranian Köpekler

Her ne kadar hayvan hakları savunucuları hayvanların ticaret konusu yapılmasına karşı çıksa da, satılık pomeranian köpekler için özel bir piyasa oluşmuş durumda. Özellikle internet üzerinden satış ilanları oluşturan satıcılar, pomeranian köpek arayan alıcılarla yüz yüze görüşerek ticareti gerçekleştiriyor.

Boo Köpek Fiyatları

Tüy kesimi nedeniyle Boo köpek olarak da adlandırılan pomeranian cinsi köpeklerin fiyatı 2018 itibariyle 500 dolar ile 4000 bin dolar arasında değişebilmektedir. Boo köpeklerin fiyatı köpeğin yaşına, ağırlığına ve fiziksel görünümüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

Boo Köpek Çiftlikleri

Türkiye’de artan talep nedeniyle, önceden yurtdışından getirtilen boo köpekler, artık İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Kayseri, Kocaeli gibi çeşitli illerde kurulan boo köpek çiftliklerinde boo köpekler çiftleştirilerek çoğaltılıyor. Boo köpek çiftlikleri müşterilere devamlı açık durumda. Boo köpek almak isteyen alıcılar, bu çiftlikleri ziyaret ederek, boo köpek seçebiliyor.

Boo Köpek Resimleri

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*