Satoshi island projesi

Satoshi island vatandaşlık NFTsi

Satoshi island projesi : Satoshi island nedir ? Satoshi island vatandaşlık ve arazi NFTleri ile ilgili tüm bilgiler…

Satoshi island projesi Vanuatu ülkesine bağlı bir adada temeli atılan blockchain entegreli tokenize varlık mantığı ile dizayn edilen gerçek bir ada yaşamı projesidir.

Satoshi island projesinin bir parçası olmak için hem vatandaşlık NFTsi (satoashi island citizenship NFT) hem de arazi NFTsi (land NFT) sahip olmak gerekmektedir.

Satoshi island vatandaşlık NFT’si ile adada yaşama ve çalışma, oy kullanma, arazi satın alma ve kiralama ile bina yapma hakkı elde edersiniz.

Adada tüm harcamalar adanın STC adı verilen yerel para birimi üzerinde gerçekleştirilecek. Hem ada vatandaşları hem de adaya gelen turistler bu tokene sahip olmak zorunda kalacaktır.

Sadece 21 milyona det satoshi island vatandaşlık NFT’si bulunuyor. Arazi NFTleri ise adanaın parsel sayısına göre değişmektedir.

Satoshi island arazi NFTsine sahip yatırımcılar ada üzerindeki arazi parsellerinin de sahibi olabilmektedir. Yani arazi NFTleri gerçek arazileri temsil etmektedir.

Proje ekibi vatandaşlık NFT’lerini 1900-2300 dolar arasında fiyatlarla satarken, arazi NFT’lerinin fiyatı henüz belirlenmedi.

Adada yaşamın 2023 3’üncü çeyreğinde başlaması planlanıyor. Proje Vanuatu hükümeti tarafından özel izinlere sahiptir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*