Sewawi.com inceleme yorumlar :Sewawi.com ödeme yapıyor mu ?

 

Sewawi.com inceleme yorumlar :Sewawi.com ödeme yapıyor mu ? Tanıtım yaparak para kazandırdığı vaadiyle tanıtımlarına başlayan Sewawi.com internet sitesi ilgi çekmeye devam ediyor. Peki sewawi.com gerçekten ödeme yapıyor mu ? İnternet para kazandırdığını iddia eden sistemi gerçekten para kazandırıyor mu ?İşte sewawi.com incelemesi ve yorumlarla birlikte ödeme kanıtları gibi detaylar :

Sewawi.com Nedir ?

Sewawi.com reklam tanıtım teması üzerine kurulmuş bir sisteme sahip. Üyelere tanıtım , reklam izleyerek veya sisteme ücretli reklam verecek firma ve işletmeleri ikna ederek para kazandırma vaadinde bulunan sewawi.com, üyelerin ayda 50 ile 1000 lira arasında kazanabileceğinin sözünü veriyor.

Benzer sistemler daha önce denendi ama başarısız oldu

Daha önce benzerleri bir çok kez denenen sistemin istikrar göstermesi pek mümkün görünmüyor. Bu tür sistemlerde üyeler tanıtım başına çok küçük miktarlarda para kazanırlar. Kendilerine gönderilen reklam, tanıtım sayısı hiçbir zaman ödeme eşiğini geçecek kadar çok olmaz. Eğer sistem güvenilir ise, yalnızca çok sayıda referans üye yapmayı başaran üyelerin bir kısmı ödeme eşiğini geçerek ödeme alabilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*