Sıla ile Ziynet Sali lezbiyen sevgililer mi ?


Sıla ile Ziynet Sali lezbiyen sevgililer mi ?

Kısa süre önce Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü gerekçesiyle savcılığa başvuran Sıla Gençoğlu’nun Ziynet Sali ile lezbiyen sevgili ilişkisi yaşadığı iddiası ortaya atıldı.

Gündemi sarsan iddialara göre Ahmet Kural sevgilisi Sıla’nın Ziynet Sali ile lezbiyen ilişkisini öğrendiği için öfkelendiği ve Sıla’yı bu yüzden dövdüğü öne sürülüyor.

Lezbiyen ilişki iddiası karalama olabilir !

Öte yandan şiddet olayı sonrasında kamuoyunda siyasi taraf motivasyonu üzerinden Sıla ve Ahmet Kural’ı savunan gruplar ortaya çıktığı biliniyor. Sözkonusu lezbiyen ilişki iddiasının bu gruplaşmanın bir etkisi olarak Ahmet Kural destekçileri tarafından karalama maksatlı üretilmiş olabileceği ihtimali düşünülüyor.

Ziynet Sali İftiralara Cevap Verdi

Instagram hesabı üzerinden konu ile ilgili bir açıklama yayınlayan Ziynet Sali, “Hiç bir ilgim olmadğı halde ısrarla içine çekilmeye çalışıldığım olaylarla ilgili çığrından çıkan dedikodular nedeniyle konuya açıklık getirmek isterim. Öncelikle meslektaşım, arkadaşım Sıla’ya geçmiş olsun dileklerimi ve şiddetin her türlüsünün karşısında olduğumu yineliyorum. Mevzubahis edilen tüm iddialar yalandır, iftiradır. Medyada hakkımda bu iftira haberleri yapan basın, yayın organları ve kişiler hakkında yasal işlemler avukatım tarafından başlatılmıştır.” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*