Stars Arena ile Nasıl Para Kazanılır ?

stars arena ile para kazanma

Stars Arena ile Nasıl Para Kazanılır ? Bir SocialFi uygulaması olarak hayata geçirilen Star Arena uygulamasından kolay bir şekilde, hiçbir yatırım yapmadan para kazanmaya başlayabilirsiniz.

İşte Stars Arena ile para kazanmak için yapmanız gerekenler:

1- Kayıt OL

2-Açılan sayfadan giriş yaparak Twitter hesabınızdan yetkilendirme izni verin. Bu adım size Twitter hesabınızdaki profil bilginizle aynı bir Stars Arena hesabı açacak ve bir adet AVAX cüzdanı açacaktır.

Twitter hesabınızın takipçi sayısı önemlidir. Fazla takipçi fazla kazanç potansiyeli taşımaktadır.

Şimdi sıra para kazanmada.

Sistem her kullanıcıya 1 adet hisse senedi verir. Bu hisse senedinin değeri diğer kullanıcılar tarafından satın alındıkça yükselir. Hisse senediniz ile al-sat yapıldığı sürece size komisyon ücretlerinden bir pay gelir ve cüzdanınızda AVAX birikmeye başlar. Bu cüzdan bakiyesini kullanarak siz de diğer kullanıcıların hisse senetlerini satın alıp yatırım amaçlı tutabilir, değeri artınca satabilirsiniz.

Bunun dışında uygulamada aktif olarak, yani yorum yaparak, takipleşerek, paylaşım yaparak puan toplayabilir ve haftalık airdrop etkinliğinden de pay alabilirsiniz.

Biriken AVAX Coinleri Çekme

Bunun için cüzdan sekmesinde bulunan “withdraw” butonunu kullanabilirsiniz. Cüzdan alanına bir Avax C Chain cüzdanı eklediğinizde istediğiniz avax miktarını çekebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*