Sweat Coin Alınır mı ? Sweat Coin Fiyat Tahminleri

Sweat Coin Alınır mı ? Sweat Coin Fiyat Tahminleri

Sweat Economy Foundation tarafından çıkarılan Move to Earn projesinin yerel tokeni Sweat Coin alınır mı ? Şu an yatırım yapmak için doğru zaman mı ? Sweat Coin fiyatı ne olur ? Uzman fiyatminleri ne yönde ? İşte ayrıntılar :

Sweat Coin Alınır mı ?

Sweat Coin 21 milyar adet toplam arza sahip ve şu anda dolaşımda 2.1 milyar adet SWEAT coin bulunuyor. Fully Dilluted Marketcap şu anda 1.3 milyar dolar. Bu marketcap bir move to earn uygulaması için oldukça yüksek bir rakam.

Ekip “şirket kazancının” yüzde 50’sinin geri alım ve yakım (buyback and burn) için kullanılacağını duyurmuştu. Fakat şirketin tam olarak bu uygulamadan nasıl bir kazanç yaratacağı konusu kafa karıştırıyor. Kullanıcılara NFT ve çeşitli logolu ürünler satarak mı ? Elbette bu ölçekte bir projenin fon kısmını fiyat üzerinde çeşitli hileli müdahaleler uygulayarak yaratabilirler. Mesela yükselt düşür dolandırıcılığı yöntemiyle (pump and dump) coine “keriz yatırımcı” diye belirtilen yatırımcıyı çekerek yüksek fiyattan satmak ve fiyatı düşürüp tekrar düşük fiyattan alım yapmak şeklinde.

Ne SWEAT Coine ne de başka bir Move to earn projesinin tokenine yatırım yapmanızı tavsiye etmiyoruz.

Sweat coin fiyat tahminlerine gelince ;

Bu coin yukarıda da değindiğimiz gibi organik bir fiyat yükselişi yaşamaz. Fiyatı yükseltmek için ekibin müdahalesi olacaktır. Bu noktada yatırımcıların dikkatli olması gerekir. Sosyal medyada ve çeşitli bloglarda bu projeyi övenlerin referans kazancı elde etmeye çalışan kar ortakları olduğunu unutmayın.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*