Tarık Akan’ın oynadığı reklamlar

Tarık Akan’ın oynadığı reklamlar var mı ?

Bazı sanatçılar topluma karşı derin bir sorumluluk bilincine sahipken, bir takım ünlü isimler ise elde ettikleri şöhreti paraya çevirebilmek adına, sorgulamaksızın her türlü projenin içerisinde yer alabiliyor. Tarık Akan içinde yaşadığı topluma karşı tavizsiz bir sorumluluk anlayışına sahip ender sanatçılardan biri olarak hafızalarda yer edindi.

Tarık Akan Reklam Filmlerinde Neden Oynamadı ?

Tarık Akan sanat yaşamı boyunca bir çok filmde yer alsa da, kendisine yüksek miktarda para teklif edilmesine karşın tüm reklam tekliflerini geri çevirmiştir.

Ses Dergisi’yle yaptığı bir röportajında, reklamlarda oynamamasıyla ilgili sorulan bir soruya şu yanıtı veriyor :

“Bu teklifler Tarık Akan olduğum için yapılıyor. Bu adı ben kimden aldım? Sinema seyircisinden aldım. Onlar beni Tarık Akan yaptılar. Şimdi bu tekliflere “evet” dersem onlardan aldığım bu adı onlara tekrar satmış olurum. Dünyada her şey para değildir.”

Kalitesine, içeriğindeki maddelere bakmadan ürünlerin reklam filmlerinde yer alan ünlü isimler, toplumun itibarını suistimal edebilmektedirler. Bu konuda bilinçli olunmazsa, toplumun gösterdiği saygı ve itibar toplum aleyhine istismar edilmiş olur.

1 yorum

  1. Şimdiki sanatçı adında sözüm ona saklabanlar para için o..luk vede p …lik yapacak o kadar çok saymakla bitmez kimi arada bir twet sallar seyircisini kaybetmemek korkusuyla ulan insanların duygularını sömürü sömürü insanlar zor geçinen paralarını hesabı bile yapılamıyor sıktır gidin sanatçı bozuntulari

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*