Türkiye’de Threads Mavi Tik Alma

Threads mavi tik alma

Türkiye’de Threads Mavi Tik Alma: Meta Verified aboneliği, yaygın bilinen adıyla Mavi Tik alma işlemi Threads uygulamasının Türkiye’de yaygınlık kazanmasıyla birlikte talepte ciddi bir yükseliş kaydetti.

Türkiyeli kullanıcıların Threads Mavi tik alma seçeneğinin devre dışı bırakıldığı biliniyor. Peki Türkiyeli kullanıcılar Threads mavi tik özelliğini nasıl alabilir ? İşte Türkiye’de threads mavi tik alma ile ilgili bilgiler ve ipuçları :

İnstagram yan uygulaması olarak geliştirilen Threads uygulamasında mavi tik alabilmek için “Meta Verified Aboneliği” seçeneği sunulan ülkelerden birinde olmak gerekmektedir. Türkiye’de bu özelliğin devre dışı bırakılması “ayrımcılık” olarak eleştirilse de, Meta şirketi bu kararında hala ısrarlı davranıyor.

Türkiye’de Threads Mavi Tik almak için yabancı lokasyonlar üzerinden işlem yapan uzmanlardan destek almak gerekmektedir. Bu da genellikle ücretli olmaktadır. Bu hizmetin Türkiye’deki bedeli şu anda 1500 TL ile 2000 TL arasında değişmektedir.

Threads Mavi Tik kullanıcı kimlik bilgileri, kişisel mail adresi ve seçeceği kullanıcı adı ile “sıfırdan” açılmış hesaplara uygulanabilmektedir. Yani mevcuttaki hesabınıza mavi tik alamazsınız.

Threads Mavi Tik Hizmeti

Bu hizmeti satın almak istiyorsanız, aşağıda onayladığımız uzmanların bir listesini ve iletişim bilgilerini bulabilirsiniz.

1- t.me/baranilhan

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*