Uraw Mavi Su İşe Yarıyor mu ? Kullananlar Yorumlar

Uraw Mavi Su Kullananlar Yorumlar : Mavi Su saç çıkarıyor mu ? Mavi su işe yarıyor mu ? Mavi su kullananlar bu ürün hakkında, özellikle saç çıkarma etkisi konusunda ne yorum yapıyorlar ?

Saç çıkaran mavi su iddiasıyla pazarlanan Uraw mavi su ürününün gerçekten işe yarayıp yaramadığı konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır.

Mavi su ürününün kel bölgelere uygulanarak 2-3 ay gibi kısa bir sürede saç çıkardığı iddia edilirken, bu tür iddiaların sadece ürünü satan şahıslar tarafından ortaya atılması ürünün güvenilirliğini sarsıyor.

Sağlık Bakanlığı çeşitli farklı marka isimleri taşıyan ambalajlar içerisinde satılan mavi su ürünü hakkında uyarmış ve sağlık üzerinde kötü etkileri olduğunu belirtmişti.

Uraw Mavi Su Kullananların Yorumları

Uraw mavi su ürününü kullandığını iddia edip ürün hakkında olumlu yorum yapan şahısların ürünün pazarlanması ile doğrudan ilişkili olduğu veya pazarlayanlar tarafından reklam için ödeme aldığı ortaya çıkmıştır.

Son olarak Timur Acar ve Emir Benderlioğlu gibi ünlüler reklam ücreti karşılığında Uraw mavi su ürününün reklamını yapmıştır.

sikayetvar.com adlı şikayet sitesinde Uraw mavi saç serumunun işe yaramadığı, aksine saç derisinde ciddi sorunlara yol açtığına yönelik şikayetler var. Ek olarak bazı kullanıcılar, Uraw mavi serum ürününün daha fazla saç dökülmesine neden olduğunu ileri sürdü.

Uraw mavi su ürününü kullandıysanız lütfen yorumlarınızı yapınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*