Van’daki en ucuz oteller 2020

Van’daki en ucuz oteller 2020 : Van şehrine turizm veya iş amacıyla gittiniz fakat otellere yüksek fiyatlar ödemek istemiyorsunuz. Bu durumda Van’daki en ucuz otellerin hangileri olduğunu bilmeniz size bir miktar tasarruf sağlayabilir. Peki 2020 yılında Van’ın en ucuz otelleri hangileri ve gecelik otel konaklama ücreti kaç lira ?

İşte Van’un en ucuz otelleri ve fiyatlar :

Sardur Otel : Van Merkez’de bulunan Sardur Otel’de gecelik 80 TL’den başlayan fiyatlarla kalabilirsiniz. Birden fazla kişi için özel indirimler uygulanıyor. İki kişi 130 TL’ye kalabilir.

Adres : Bahçıvan Mahallesi Meçhul Asker Sk. No:1 Van

Akdeniz Otel : Van Merkez’de bulunan Akdeniz Otel’de gecelik kişi başı 80 TL’den başlayan fiyatlarla kalabilirsiniz. Birden fazla kişiler için özel indirimler var. İki kişi 110 TL’ye kalabilir.

Adres : Bahçıvan Meydan 2. Sk. 4/A Van

Toprak Otel : Van Merkez’de buluna Toprak Otel’de gecelik kişi başı 79 TL’den başlayan fiyatlarla kalabilirsiniz. Birden fazla kişiler için özel indirimler uygulanıyor. Örneğin iki kişi 123 TL’ye kalabilir.

Adres : Sıhke Cad. Bahçıvan Mah. Meydan 1. Sk. Van

Van’da ucuz oteller olarak seçtiğimiz otellerde ücretsiz wifi, oda servisi, sıcak su gibi standart hizmetler bulunmaktadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*