Wcex.io borsası açıldı WCX coin çekme transfer nasıl yapılır ?

Wcex.io borsası açıldı WCX coin çekme transfer nasıl yapılır ?

Uzun bir bekleyişin ardından WCX tokenin üreticisi WCEX.io borsası 13 Mayıs 2018 tarihi itibariyle wcex.com adresinde faaliyete açıldı. En çok merak edilen konu ise hiç kuşkusuz Pre-ICO sürecinde satın alınan veya referans programı/Airdrop ile kazanılan WCX coinlerin çekimi veya transferi.

WCEX.io adını XT olarak değiştirdiği tokenini 8 periyot halinde satışa sundu. Her biri en fazla 14 gün sürecek olan periyotlarda toplamda 1 milyar XT satılması hedefleniyor. XT fiyatının her periyotta %50 artacağı duyuruldu. İlk periyotta 4 cent fiyatla satışa sunulan XT’nin 8’inci periyot sonunda 70 cent civarında bir fiyata yükselmesi öngörülüyor.

Peki WCX coinler nasıl transfer edilir ?

Alış satış platformu bugün faaliyetlere başlarken, kullanıcılar giriş yapma girişimlerinde “Invalid email or password.” hatasıyla karşılaşıp siteye giriş yapamadı.

Tüm kullanıcılar eski ICO hesaplarında kullandıkları mail adresi ile yeniden üye olmak zorunda. Aynı mail ile üye olup mail adresinizi onayladıktan sonra “Token Sale” kısmından “Learn More” tıklayıp “Claim” butonuna basarak önceki wcx coinleri yeni ismi XT cinsinden hesabınıza yansıtabilirsiniz. Buradaki coinler “unverified” olarak askıda kalacak. Kimlik doğrulama süreci başladığında kimliğini onaylayanlar bu bakiyeyi kullanabilecek.

Pre-ICO sürecinde alınan ve airdrop ve referans sistemi ile kazanılan coinler ise tüm periyotlar geçildikten sonra paraya çevirilebilecek veya bozdurulabilecek.

WCEX borsası ile ilgili görüş ve yorumlarınızı yapınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*