WordPress Ethereum Ads reklam eklentisi nasıl kurulur ?

WordPress Ethereum Ads reklam eklentisi nasıl kurulur ? WordPress Ethereum reklam eklentisi (wordpress ethereum ads) kurulumu ve lgili tüm ayrıntılar burada yer almaktadır.

WordPress Ethereum Reklam Eklentisi Nedir ?

Ethereum akıllı kontrat teknolojisi ile oluşturulan wordpress eklentisi wordpress blog ve sitelerdeki reklam alanlarından gelir elde edilmesini sağlayan Ethereum temelli bir online reklamcılık ağı entegrasyonu sağlar. Google adsense reklamlarından önemli noktalarda farklılaşan Ethereum reklam ağında reklam gelirlerinin %90’ı yayıncılara ödenirken, reklam alanları smart contract mekanizması kapsamında açık arttırma ile kiralanır.

WordPress Ethereum Reklam Eklentisi Kurulumu

Ethereum Ads eklentisini kurmak ve reklam ağında yer alarak para kazanmaya başlamak için şu adımları yapın.

1- Eklentiler sekmesinden “Yeni Ekle” butonuna tıklayın ve Ethereum Ads eklentisini aratarak bulun.

WordPress Ethereum Ads reklam eklentisi

2- Şimdi Kur butonuna tıklayarak eklentinin sunucuya kurulmasını sağlayın, kurulum tamamlandıktan sonra “Etkinleştir” düğmesine basarak etkinleştirin.

3- Sonraki aşamada Ethereum cüzdan adresinizi girip banner boyutlarını ayarlamanız gerekiyor. Bunun için solda bulunan menüdeki “Ayarlar” bölümünden “Ethereum Ads” seçeneğine tıklayın. Açılan sayfadan şu ayarları yapın :

Ethereum Ads kurulumu

Ethereum Ads kurulumu işlemini bitirdiyseniz artık reklam yayınlayıp para kazanabilirsiniz. Ethereum Ads ile ilgili sorularınızı sorabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*