Xiaomi ENG Rom yükleyerek imei atma repair

Xiaomi ENG Rom yükleyerek imei atma repair : Youtube ve internette yayın yapan bir çok blogda çook kolay bir şekilde Xiaomi modellerinde imei repair işlemi yapan bir çok yazılımcının ENG Rom yöntemi kullanması sonrası, bu konuya merak gittikçe arttı.

Xiaomi ENG Rom Nedir ?

Xiaomi ENG Rom, Xiaomi tarafından geliştirilen ve yazılım üzerinde tam kontrol sağlayan mühendislik yazılımıdır. Tam adı Xiaomi Engineer Rom’dur.

ENG Rom yüklenen Xiaomi modellerine çeşitli yazılımlar ile bağlanarak yazılım üzerinde her türlü değişiklik yapılabilmektedir.

Xiaomi Redmi Note Note 8, Note 8 Pro, Note 9, Note 9s, Note 9 Pro, Note 10, Note 10 lite ve neredeyse tüm Xiaomi modellerine göre farklı farklı ENG Rom paketleri bulunurken, bunların sadece bir kaçı internette bulunabiliyor. Her modelin ENG Rom’u farklıdır.

Yazılım uzmanları ENG Rom işleminin doğru bir şekilde yapılmaması durumunda cihazın Brick moduna girebileceği ve cihazın susabileceği uyarısında bulunuyor. İşlemleri bir mobil yazılım uzmanının gerçekleştirmesi tavsiye ediliyor.

Not : Türkiye’de imei değiştirme yasadışı bir işlemdir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*