Xiaomi redmi note 9 imei atma root bootloader

Xiaomi redmi note 9 imei atma root bootloader : Xiaomi redmi note 9, Xiaomi redmi note 9s, Xiaomi redmi note 9 pro akıllı telefonları Türkiye piyasasında alıcı bulurken, garantili olmayan cihazların imei kayıt sorunu ortaya çıkmaktadır.

Xiaomi redmi note 9 telefonlarına imei atılır mı ?

Magisk ile rootlanarak imei atılabilmektedir. Bunun için öncelikle bootloader unlock işlemi yapılması gerekmektedir.

Xiaomi kendi resmi websitesinde bootloader unlock hizmeti vermektedir.

Lütfen bu işlemin yasal olmadığını aklınızda bulundurun. Yasal olarak imei kayıt işlemi için ise pasaport ile kayıt yöntemini kullanabilirsiniz.

Xiaomi Bootloader Kilidi Nasıl Açılır ?

1- Ayarlar kısmına girin ve Telefon hakkında bölümünde bulunan MIUI versiyonu yazısına “Artık bir geliştiricisiniz” yazısını görene kadar ard arda dokunun.

2- Aktif hale gelen geliştirici seçenekleri kısmına girin ve OEM ile kilit açma ve USD hata ayıklama modunu aktif hale getirin. Bu bölümden Mi kilit durumunu da kontrol edebilirsiniz.

3- Ayarlar kısmından Mi hesabı oluşturun ve telefondan giriş yapın.

4- Geliştirici seçeneklerinden “Mi Kilit Açma Durumu” kısmına girerek cihaz ekle seçeneğine dokunun.

5- Xiaomi unlock tool programını buradan bilgisayarınıza indirin : Xiaomi unlock tool indir

6- Programı masaüstünde bir dosya içerisinde açın ve unlock tool exeyi çalıştırın. Telefondan oluşturduğunuz mi hesabı bilgileriyle giriş yapın.

7- Telefonunuzu kapatın ve ses kısma düğmesi ve açma kapama düğmesine aynı anda basarak fastboot modunu açın.

8- Bir usb kablo aracılığıyla telefonunuzu bilgisayara bağlayın. Program telefonu algıladıktan sonra unlock butonuna tıklayın.

Xiaomi bazı hesaplardan yapılan unlock taleplerini hemen gerçekleştirmeyebilir ve 168 saat veya daha fazla bekleme süresi verebilir. Verilen süreleri bekledikten sonra işlemi yapabilirsiniz. Bu süre zarfında telefondaki Mi hesabı açık kalmalı. Hesap kaldırıp tekrar ekleme yapıldığı takdirde verilen süre sıfırlanır ve yeniden 168 saat beklemek zorunda kalırsınız. Bu işlemleri yapmak için Mobil Veri internetiniz olmalıdır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*