Yandex Toloka ile para kazanma

Yandex Toloka ile para kazanma

Yandex Toloka ile para kazanma : Yandex tarafından geliştirilen görev yap para kazan sistemi Yandex Toloka platformu üzerinde sunulan çeşitli görevleri yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. İşte tüm detaylarıyla Yandex Toloka ile para kazanma :

Yandex Toloka Güvenilir mi ?

Yandex Toloka platformu internet tarayıcısı ve çeşitli web hizmetleri ile bilinen Rusya merkezli Yandex şirketinin yeni uygulamasıdır. Yandex Toloka plaformu güvenilirdir ve ödemeler zamanında yapılır.

Yandex Toloka Para Çekme İşlemi

Yandex Toloka üzerinden görev yaparak kazandığınız parayı papara, payoneer,skrill,paypal ve yandex money hesaplarınıza çekebilirsiniz. Şimdilik banka hesabına para çekme seçeneği bulunmuyor.

Yandex Toloka ile Günde Ne Kadar Kazanabilirsiniz ?

Yandex Toloka sistemi üzerinden kazanabileceğiniz günlük miktar tamamen profilinize uygun olan görev sayısına bağlıdır. Her görev için verilecek ödül tutarı belirtilmektedir.

Yandex Toloka Hangi Görevler Var ?

Kurumsal internet siteleri ile ilgili adres, telefon numarası gibi bilgilerin teyit edilmesi, internette yer alan sayfa ve görsellerin karşılaştırılması, eksik bilgi ve görsellerin temin edilip yüklenmesi gibi görevler karşılığında para kazanabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*