Yürüme Bantlı Bisiklet Lopifit

yürüme bantlı bisiklet

Yürüme Bantlı Bisiklet Lopifit: Yürüme bandı mekanizmasına sahip bisiklet Lopifit Türkiye’de muaazam bir merak uyandırırken, sosyal medyada popülerleşen bu ürünü Türkiye’de satın almak isteyen yüz binlerce alıcı adayı bulunuyor.

koşu bantlı bisiklet

Lopifit Nasıl Çalışıyor ?

Standart bir koşu bandı veya yürüme bandı mekanizmasının yarattığı hareket enerjisini bisiklet tekerleklerine aktaran bir mekanizmaya sahip olan Lopifit, kullanıcı yürüdükçe hareket kabiliyeti üretebiliyor.

Yürüme bandı mekanizması Lopifit yürüme bandı üzerinde katedilen mesafenin 10 katından fazla bir mesafe için yeterli ölçüde enerji üretiyor. Yani 10 kilometrelik bir mesafeyi Lopifit ile katetmek için entegre yürüme bandı üzerinde 1 kilometreden daha az bir mesafe katetmek yeterli olmaktadır.

lopifit türkiye

Türkiye’de Lopifit Satın Almak

Lopifit bisiklet şu anda Türkiye’de satılmamaktadır. Bununla birlikte Alibaba gibi küresel alışveriş sitelerinde çeşitli markaların Lopifit bisiklet satışları bulunmaktadır.

Yabancı internet sitelerinden lopifit bisiklet almadan önce ürünün gümrük durumunu bir gümrük müşavirine danışmanız gerekebilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*