Yüze baykuş dışkısı sürme

Yüze baykuş dışkısı sürmenin şaşırtıcı etkileri bulunuyor

Yüze baykuş dışkısı sürme : Yüz bölgesine baykuş dışkısı ile yapılan yüz maskesi uygulamanın faydaları neler ? İşte yüze baykuş dışkısı sürme yöntemi ile ilgili tüm ayrıntılar.

Baykuş Dışkısı Maskesi

Baykuş dışkısı maskesi, adından da anlaşılacağı üzere temel olarak baykuş dışkısının kullanıldığı bir yüz maskesi türüdür. Özellikle ünlüler tarafından tercih edilen baykuş dışkısı maskesi yüksek maliyetli bir maske olduğu için yaygın değildir.

Baykuş dışkısı maskesinin en popüler etkisi yüzü gerginleştirerek gençleştirmesi olarak bilinmektedir. Bunun yanı sıra yüz derisinin gözeneklerini açtığı ve nemlendirdiği de bilinen faydaları arasındadır.

Özellikle peçeli baykuş (tyto alba) türünün dışkısının daha etkili olduğu bu nedenle maske yapımında bu türün dışkısının kullanıldığı biliniyor.

Baykuş Dışkısı Maskesi Yapılışı

Kuru şekilde bulunan baykuş dışkısının bir kabın içerisine alarak maske harcı kıvamına gelmesini sağlamak için üzerine ılık su dökülür ve homojen bir kıvam elde edinceye kadar iyice karıştırılır. Karışım yüze normal maske uygular gibi uygulanır. Yaklaşık 1 saat yüzde kalan maske harcı temizlenir.

Baykuş dışkısı maskesini hazır olarak satın almak isteyenler için henüz bu seçenek bulunmuyor.

1 yorum

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*