Zenus Bank Nedir ?

Zenus Bank Nedir

Zenus Bank Nedir ? Yenilikçi bir konseptte hizmet veren Zenus Bank, Zenus.com adresinde başvuruları almaya başlarken, Türkiye’den de yoğun bir ilgi olduğu görülüyor. Peki tam olarak Zenus Bank nedir ?

Zenus Bank Nedir ?

Uzaktan ABD bankalarında banka hesabı açmaya imkan veren yenilikçi bir sistem ile hizmet veren bir girişim olan Zenus Bank, bankacılık alanında sınırları ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Zenus Bank Hesap Açma

Zenus Bank müşterisi olmak için bekleme listesine kaydolmanız gerekiyor. Şu anda yaklaşık olarak dünya çapından kullanıcılardan olulan 60 bin kişi Zenus Bank hesabı açmak için sırada bekliyor.

Zenus Bank Güvenilir mi ?

Zenus Bank, Zenus Bank İnternational INC. isimli finans şirketinin bir girişimidir. Şirketin merkezi Puerto Rico’nun başkenti San Juan’dadır. Puerto Rico yasal statü olarak ABD toprağı olarak kabul edilirken, Zenus Bank the United States Department of the Treasury, Office of Foreign Assets Control “OFAC” isimli devlet kurumları tarafından da denetleniyor.

Banka henüz faaliyete geçmediği için güvenilirlik konusunda net bir fikir edinmek mümkün değil. Buna karşın Zenus Bank ile ilgili olarak Ekşi Sözlük, Reddit, Forumlar, Sosyal Medya sitelerinde yorumlar bulunabilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*