BTCC patronu Bobby Lee’nin Bitcoin tahmini 200 bin dolar

BTCC Borsası’nın eski patronu Bobby Lee’nin Bitcoin tahmini 200 bin dolar

Kripto para piyasasının en köklü borsalarından biri olan BTCC’nin patronlarından Bobby Lee, Yahoo Finance muhabirine yaptığı açıklamada, Bitcoin fiyatının kısa sürede 200 bin dolara yükseleceği tahminini yineledi.

Bitcoin’in geleceğine dair soruları yanıtlayan Lee, “Beklenen sayısız dalgalanmanın sadece birini yaşıyoruz. Bu dalgalanmalar bizi çok daha yüksek zirvelere çıkaracaktır. Bitcoin yatırımlarımız konusunda çok eminiz ve ilk olarak fiyat 20 bin dolar olmak üzere, sonrasında 50 bin, 100 bin ve hatta 200 bin dolar seviyelerine yükselecektir.” ifadelerini kullandı.

Bobby Lee Bitcoin tahmininin tam olarak ne zaman kesinleşmesini beklediği konusunda net konuşmazken, 200 bin tahmini bazı kripto para uzmanları tarafından “hayal” olarak görüldü.

Bobby Lee Kimdir ?

Çin’in en uzun faaliyet ömrüne sahip kripto para borsası BTCC’nin kurucusu olarak tanınan Bobby Lee, 2018 yılında borsayı Hong Kong merkezli bir şirkete devretti. Bobby Lee bu yıl Singapur’da düzenlenen kripto para etkinliğine, yeni ürünü ballet ile katılarak kripto para piyasalarına geri döndüğünü duyurdu.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*