Emin Evim battı mı ?

Bir grup vatandaş Emin Evim’i sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetmekle suçlayıp eylem yaptı.

Emin Evim battı mı ? Ev ve araba için faizsiz birikim sistemi olarak faaliyet gösteren Emin Evim’in battığına dair dedikodular sosyal medyada gündem olurken, Emin Evim sistemine dahil olan katılımcılar iddialar üzerine paniğe kapıldı.

Emin Evim sürdürülebilir bir iş şemasına sahip olmasına karşın, neden batmış olabileceği sorusuna mantıklı bir cevap bulmak zor.

Emin Evim ile ilgili olarak çeşitli platformlarda paylaşılan inceleme ve müşteri yorumlarının büyük çoğunluğu olumlu. Buna karşın, Twitter üzerinde açılan EminEvim Otel Hak Sahipleri (https://twitter.com/eminevimZede) hesabından, Emin Evim’in tapuları teslim etmediği iddia ediliyor.

Öte yandan Emin Evim Eyüp Sultan şubesi önünde toplanan bir grup tarafından yapılan eylemde, mağdur olduğunu öne süren şahıslar firmayı sözleşmeye uymamak ve tapuları vermemekle suçladı.

Faizsiz ev araba birikim sistemi alanında ciddi bir pay sahibi olan Emin Evim’in battığına dair dedikodulara ilişkin firma tarafından herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*