Finansevim faizsiz ev ve araba nasıl alınır ?

Finansevim faizsiz ev ve araba nasıl alınır ? Finansevim faizsiz ev ve araba sistemi nasıl çalışıyor ? Bu sorular Finansevim faaliyetlerine başladıktan sonra sistemi kullanmak isteyenler tarafından en sık sorular sorular. Peki gerçek manada Finansevim faizsiz araba ve ev alma sistemi kazançlı mıdır ? İşte tüm ayrıntılarıyla Finansevim faizsiz ev ve araba sisteminin işleyişi.

Finansevim faizsiz ev ve araba sistemi nasıl işliyor ?

Farklı sayılarda katılımcı kotası ve aylık ödeme miktarı bulunan gruplar oluşturulur. Her katılımcı adayı kendisine uygun gördüğü gruba dahil olur. Grup kontenjanı dolduğunda noter huzurunda çekilişler yapılır ve her ay bir kişiye seçtiği ev veya araba peşin satın alınarak teslim edilir.

Örneğin Ahmet bey 100 kişilik aylık 2 bin lira ödemesi olan A grubuna katılır. Ahmet bey her ay 2 bin lira ödemeye devam eder. Ahmet beyin ismi 10’uncu ayda çekilişte çıkar ve Ahmet bey 200 bin liraya kadar bir ev bulması için zaman tanınır. Ahmet bey bulduğu evin satıcısını Finansevim şubesine getirir ve satış işlemi tamamlanır. Ahmet beye evinin anahtarı verilirken, ev ipotekli olarak Finansevim kontrolünde kalır. Ahmet bey geriye kalan 90 taksidi ödedikten sonra tapu devri yapılır.

Finansevim her bir satış için ev veya arabanın fiyatı üzerinden belirli bir yüzde hizmet bedeli almaktadır.

Finansevim sistemine katıldıysanız veya ev ya da araba aldıysanız , lütfen yorumlarınızı yazınız.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*