icloud şifresi kırma hilesi ve yöntemi var mı ?

İnternetten icloud şifresi kırma hilesi ve yöntemi var mı ?

Apple cihazlarında yer alan güvenlik sistemi icloud unutulduğunda cihazlar çöp diye tabir edilen bir statüye çıkmaktadır. İcloud şifresi unutulmuş iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, i Phone 8 plus, iPhone x cihazlarının şifre hatırlanmadığı takdirde bundan sonraki süreçte yalnızca ekranı gibi parçaları için kullanılabilmektedir. O nedenle icloud şifresi kırma hileleri internette oldukça yüksek bir aranma hacmine sahip. Peki icloud şifresi kırma hilesi gerçekten var mı ? Veya iCloud şifre nasıl kırılır ?

icloud Şifre Nasıl Kırılır ?

iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, i Phone 8 plus, iPhone x icloud şifresi kırmak için uygulanan özel bir yöntem bulunurken, bazı telefon tamircileri 500 ile 700 TL arasında değişen fiyatlarla bu yöntemi kullanarak icloud şifresi kırabilmekte ve cihazların icloudsuz açılmasını sağlayabilmektedirler.

Bu etkili icloud kırma yöntemi uzaktan cihazın kendisi gerekmeden de uygulanabilmektedir. icloud şifresi kırılacak iphone cihazının seri numarası ve imei numarası kullanılarak yapılan bu özel işlemde Apple veritabanına bağlanarak casus bir şekilde ayar değişiklikleri gerçekleştirilmektedir.

iCloud Şifre Kırma Hilesiz Nasıl Yapılır ?

İcloud şifresi problemi hilesiz bir şekilde de icloud kilidi kaldırılmak suretiyle de halledilebilir. Bunun için iPhone cihazının faturasına sahip olmanzı gerekir. Faturanız varsa Apple müşteri hizmetlerini 00800 448 829 873 sabit hattan veya 0 (216) 282 15 11 numaralı hattan arayabilir ve iCloud kilidinin kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

İcloud şifre kırma işlemi hırsızlık yoluyla elde edilmiş cihazların gerçek sahiplerine büyük bir haksızlık olabileceği için ciddi bir ahlaki sorumluluk gerektirmektedir. Bu işlem aynı zamanda bir çok ülkede suç kabul edilmektedir.

Videolu icloud Şifre Kırma Yöntemleri İşe Yarıyor mu ?

Özellikle Youtube ve Dailymotion gibi gösterim başına para kazandıran video networklerindeki yayıncılar, aranma hacmini bildikleri için “İcloud Şifre Kırma hilesi” ve benzeri başlıklı videolu sözde anlatımlar içeren videolar hazırlayarak, bu konuda destek arayan kişilere izlettirmeyi hedeflerken, bu yöntemlerin hiçbirinin gerçekte bir işe yaramadığı biliniyor. iCloud şifre kırma videolu anlatım şeklinde paylaşılan videoların tek hedefi anahtar kelime hedefli olarak google aramalarında çıkmak ve kendini mümkün olduğunca fazla kişiye izlettirmek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*