TV’deki Dr Love büyütücü geciktirici haplar ve sprey reklamları

TV’deki Dr Love büyütücü geciktirici haplar ve sprey reklamları

Bazı uydu kanallarında dönen reklamlarda Dr.Love isimli bir markanın büyütücü, geciktirici, performans arttırıcı işlevleri olduğu iddia edilen sprey ve hap şeklindeki çeşitli ürünleri pazarlanmaktadır.

Dr.Love büyütücü hap ve sprey ürünlerinin işe yarayıp yaramadığı konusunda bilgi arayan müşteriler, bu konuda yapılmış gerçek müşteri yorumlarından fikir almak istiyor.

Reklamlardaki Dr.Love geciktirici ve penis büyütücü ürünler işe yarıyor mu ?

Penis büyütmenin haplar ve spreyler ile yapılmasının mümkün olmadığı bir çok bilimsel çalışma ile ortaya konarken, bazı ürünlerin geciktirici etkisi olabileceği biliniyor. Geciktirici işlevi için ürün seçilirken, cinsel sağlık açısından büyük risk teşkil edebilecek bu konuda, mutlaka yasal izinler ve denetim belgeleri var olan ürünler seçilmelidir. Aksi taktirde geciktirici hap veya spreyler sizi cinsel sağlığınızdan edebilmektedir.

Sonuç olarak Dr.Love ürünlerinin penis büyütme iddiası bilimsel çalışmalar ışığında bir dolandırıcılık girişimi olarak görülebilir. Geciktirici ürünler için ise sağlık kontrolleri ve yasal izinleri olmaması halinde aynı şey söylenebilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*