Kripto para ipotekli kredi çekme

Bitcoin gibi kripto paraları ipotek ederek kredi çekebilirsiniz.
Bitcoin gibi kripto paraları ipotek ederek kredi çekebilirsiniz.

Kripto para ipotekli kredi çekme : Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple gibi kripto paralar ile stablecoinleri ipotek ettirerek kredi çekmeye imkan tanıyan kripto ipotekli kredi veren siteler büyük ilgi görüyor. Hem yıllık faizlerin düşük olması, hem de oldukça hızlı bir şekilde kredi çekilebiliyor olması, kripto ipotekli kredilere olan ilgiyi daha da arttırıyor. Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash, Monero ve stablecoin ipotekli olarak kredi nasıl çekiliyor ? Faiz oranları nelerdir ? Ne kadar kredi çekilebiliyor ?

Kripto para ipotekli kredi nasıl çekiliyor ?

Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash, Monero gibi kripto para varlıklarınızı ipotek ettirerek dolar, euro cinsinden kredi çekebilirsiniz. Kredi veren işletmenin kredi çekme menüsünü kullanarak kripto para varlığınızı kolayca ipotek ettirip hızlıca kredi çekebilirsiniz.

Kripto para ipotekli kredi çekme limiti varlığın karşılığı olan fiat tutarının yarısı kadardır. Yani 1 Bitcoin ipotek ettirdiniz ve o an Bitcoin 10 bin dolar. O zaman sadece 5 bin dolar kredi çekebilirsiniz.

Kripto ipotekli kredilerde yıllık faiz oranı ortalam %10 civarındadır.

Kripto para ipotekli kredi veren siteler/kuruluşlar

Şu anda kripto para piyasasında çok sayıda kripto ipotekli kredi veren kuruluş siteleri üzerinden faaliyet yürütüyor.

Kripto ipotekli kredi veren Nexo.io kuruluşunu incelemek için : Nexo.io İncelem

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*