Sedat Çelik Bağımlılık Tedavisinde Almanya’nın En İyisi

Sedat Çelik Bağımlılık Tedavisinde Almanya’nın En İyisi

Bugüne kadar başvuran binlerce bağımlıyı etkili teknikleri ile tedavi eden Sedat Çelik Tedavi Merkezi, Almanya’nın bu alandaki en iyisi olarak biliniyor.

Alkol bağımlılığı, sigara bağımlılığı, uyuşturucu madde bağımlılığı başta olmak üzere, her türlü bağımlılığın önce azaltılması ve nihai hedef olarak da sona erdirilmesi konusunda elde edilen başarı, başvuran her 100 hastanın 95’inde hedeflenen sonuçların elde edilmesi ile kanıtlanmış oluyor.

Umutları tükenmiş birçok bağımlıya umut olan Terapist Sedat Çelik, kurucusu olduğu tedavi merkezini Almanya’nın bir çok noktasında kurulan şubeler ile yaygınlaştırarak, daha fazla bağımlıya ulaşmayı hedefliyor. Sedat Çelik Tedavi Merkezi halihazırda Berlin, Frankfurt, Duisburg, Stuttgart ve Brühl kentlerinde hizmet vermektedir.

Lazer Işık Teknolojisi ile Bağımlılık Tedavisi

Lazer ışık teknolojisinin bağımlılığın tedavisinde birçok potansiyel faydası olduğu görülüyor.

Bağımlılık semptomlarını hafifletebilir: Lazer ışık tedavisinin, istek, kaygı ve depresyon gibi yoksunluk semptomlarını hafifletmeye yardımcı olduğu gösterilmiştir.

Nüksleri önleyebilir: Lazer ışık tedavisinin, beynin ödül sistemi üzerindeki etkisinden dolayı nüksleri önlemede etkili olabileceği düşünülmektedir.

Güvenli ve yan etkisi azdır: Lazer ışık tedavisi, ilaç tedavisi veya diğer terapilere kıyasla daha güvenli ve yan etkisi az bir yöntem olarak kabul edilir.

Diğer tedavilerle birlikte kullanılabilir: Lazer ışık tedavisi, ilaç tedavisi, psikoterapi ve diğer bağımlılık tedavileri ile birlikte kullanılabilir.

Lazer ışık tedavisinin en çok kullanıldığı bağımlılıklar:

  • Alkol bağımlılığı
  • Nikotin bağımlılığı
  • Kokain bağımlılığı

Sedat Çelik Tedavi Merkezi ile iletişime geçmek için aşağıda yer alan iletişim seçeneklerini kullanabilirsiniz.

  • Whatsapp no: +491725858599
  • Tel no: +492232155444
  • E-mail: sedat-c@hotmail.de

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*